La capital vallesana serà l’escenari aquest cap de setmana de l’estatal júnior d’atletisme organitzat pel Club Atlètic Granollers i en el qual hi participaran prop de 800 atletes


Després d’haver acollit fa tot just un any l’estatal d’atletisme cadet, les pistes d’atletisme de Granollers seran durant aquest cap de setmana l’escenari del Campionat d’Espanya d’atletisme júnior. Prop de 800 atletes participaran a la competició que, d’aquesta categoria, serà la primera vegada que se celebri a la capital vallesana.

El campionat, organitzat pel Club Atlètic Granollers i les federacions catalana i espanyola, donarà el seu tret de sortida el dissabte a dos quarts de 5 de la tarda i durarà fins el diumenge al vespre. Un esdeveniment esportiu de rellevància que portarà a la capital del Vallès Oriental prop de 3.000 persones entre atletes i familiars.

Els participants, nascuts entre el 1998 i el 1999, tindran el repte d’aconseguir la marca mínima per participar al Campionat d’Europa que se celebrarà a Itàlia del 20 al 23 de juliol. Un fet que assegura espectacle, i és que per tots els atletes aquesta prova serà la darrera oportunitat per poder participar a l’europeu a finals d’aquest mes.

Els atletes destacats i principals favorits a les seves categories que prendran part a la prova són Aaron Sola (llançament de disc); Hssini Zaatot (2.000 metres); Aleix Porras (400 metres tanques); Pol Retamal (200 metres llisos); Said Mechal i Carlos Saéz (1.500 metres llisos); Anasse Mahboub (5.000 metres llisos)  Meritxell Benito (salt de perxa) i Mar Ramírez (100 metres tanques).

En el campionat s’estrenarà la nova gàbia de llançament de martell i disc, i és que l’anterior s’havia quedat obsoleta. L’ajuntament de Granollers ha treballat de valent per deixar les instal·lacions a punt per a un esdeveniment que omplirà el recinte de les pistes d’atletisme durant tot el cap de setmana. Els horaris de totes les competicions es poden consultar a la web del Club Atlètic Granollers.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here