Després de l'èxit en altres ciutats com Barcelona, Granollers acollirà la 1a edició de La Marxa Contra el Càncer del Vallès Oriental

Serà el 29 de setembre amb sortida des de la Plaça Perpinyà a les 10.30 hores. Amb la teva inscripció col·laboraràs en la lluita contra el càncer i gaudiràs de l’esport popular i de la festa familiar que l’organització ha preparat, a les 11.30 h, amb una classe de zumba i una de ioga

INSCRIU-TE AQUÍ A LA MARXA SOLIDÀRIA

L’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) Vallès Oriental organitza el proper 29 de setembre la primera edició de la cursa ‘En Marxa Contra el Càncer’, que tindrà lloc a la ciutat de Granollers. El recorregut serà de 5km pel centre de la capital vallesana amb sortida a les 10:30h des de la plaça Lluís Perpinyà. Amb la teva inscripció col·laboraràs en la lluita contra el càncer i gaudiràs de l’esport popular i de la festa familiar que l’organització ha preparat, a les 11.30 h, amb una classe de zumba i una de ioga.

El preu d’inscripció és de 8 € per adults, que a banda d’estar col·laborant solidàriament, inclou samarreta tècnica, dorsal i bossa del corredor; i 5 € per nens i nenes fins a 13 anys, que inclou dorsal i bossa del corredor. Les inscripcions també ja es poden tramitar online, aquí.

A la prova hi col·laboren els dos grans centres esportius de la ciutat, Club Natació Granollers i Espai Wellness, entre altres entitats de la zona. Precisament, el proper 17 de setembre l’AECC estarà present al CNG, de 10h a 13h i de 17h a 19h per donar informació de la cursa i tramitar inscripcions.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here