4 jugadores de l'infantil i l'entrenadora Marta León / JORDI VALENTÍ

5 jugadores cadets i 4 infantils del club granollerí van guanyar el Campionat de Catalunya de seleccions provincials amb l’equip BCN3. Per altra banda, 6 jugadors cadets de l’entitat també van guanyar el torneig amb la Selecció de Girona


Fins a 13 jugadors i jugadores de l’Assocació Esportiva Carles Vallbona es van proclamar ahir campions de Catalunya de seleccions provincials. Per una banda, 5 jugadores del club de categoria cadet, Sara Camps, Clàudia Santana, Júlia Santana, Georgina Julià i Miriam Valentí, van guanyar el campionat amb l’equip BCN3.

Les jugadores cadets del club granollerí / JORDI VALENTÍ
Les jugadores cadets del club granollerí / JORDI VALENTÍ

Per altra banda, els jugadors de l’entitat granollerina David Pérez, Alex Ortiz, Alex Espinar, Ignasi Sanchís, Juli Bisquets i Miquel Campos, juntament amb l’entrenadora del club Natàlia Serrano, van guanyar el campionat amb la Selecció de Girona. Els vallesans van participar amb el combinat gironí, ja que com que a Girona no hi ha suficients jugadors per afrontar un torneig d’aquest nivell, la federació distribueix els jugadors seleccionats de Barcelona també a la província de Girona.

Les darreres campiones de l’AE Carles Vallbona van ser Alba Valentí, Anna Serra, Paula Díaz, Abril Bosch  i l’entrenadora Marta León, que van guanyar el campionat de Catalunya de seleccions provincials en categoria infantil amb l’equip BCN3.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here