El proper 30 d’abril el camp vallesà acollirà la primera prova de la fase prèvia del torneig. Els guanyadors de la final, que se celebrarà a Múrcia el 8 i 9 de juliol, viatjaran a Las Vegas i jugaran a tres dels camps més prestigiosos de Nevada


El Club de Golf La Roca, a La Roca del Vallès, acollirà el proper 30 d’abril la primera prova de la fase prèvia de la segona edició de l’Olagolf Masters, la competició esportiva que pretén consolidar-se com una de les grans cites del golf amateur d’elit del territori. Els vencedors de la Final que es disputarà el proper mes de juliol a Golf Altorreal, a Múrcia, gaudiran d’una setmana de somni a Las Vegas jugant als millors camps de la zona.

L’Olagolf Masters és un torneig imprescindible per a tots els handicaps baixos que volen competir amb els millors golfistes amateurs del panorama nacional. La primera de les 3 prèvies previstes en el campionat se celebrarà a Golf La Roca (Barcelona) el proper 30 d’abril, la segona a Golf Valdeluz (Guadalajara) el dia 11 de juny, i la tercera a Golf Altorreal (Múrcia), el dia 24 de juny. Cadascuna de les tres prèvies programades obrirà la porta de l’Olagolf Màsters a 20 jugadors. La Final, que reunirà 64 jugadors, tindrà lloc a Golf Altorreal, els dies 8 i 9 de juliol.

El responsable de l’Olagolf Masters, Mauricio Marín explica que “es tracta d’una proposta esportiva tan transgressora com emocionant que espera amb entusiasme als jugadors que arribin a la Gran Final. El dinamisme i la intensitat seran protagonistes en aquest cap de setmana de golf en estat pur”.

La competició està oberta a tots aquells jugadors majors de 18 anys amb llicència en vigor expedida per la RFEG amb handicap limitat a 18,4. La modalitat de les prèvies serà Medal Play a 18 forats i els 10 primers classificats Scratch i els 10 primers Handicap de cada prèvia tindran accés directe a la gran final de Múrcia. Els classificats de les diferents prèvies de l’Olagolf Masters formaran dues categories de 32 jugadors que quedaran delimitades pel Handicap Exacte del jugador número 32 (50% de la participació).

La Final s’iniciarà amb una ronda de 9 forats Medal Play en la qual els 16 millors de cada categoria es classificaran per a un quadre Match Play des de vuitens de final. La resta es desviarà cap al torneig paral·lel Medal Play. Les dues competicions es disputaran en diverses rondes de 9 forats, que els jugadors hauran d’anar superant fins a aconseguir la victòria final.
Mauricio Marín, afegeix que “amb la intenció que tots els jugadors facin efectiva la seva participació fins al final, aquells que quedin eliminats en les diferents fases del torneig s’aniran desviant cap a competicions paral·leles que ofereixen espectaculars premis al final del camí, tots competiran fins al final, mantenint el nivell d’intensitat ben alt fins l’últim segon”.

El guanyador del quadre Match Play de cada categoria gaudirà d’un viatge d’una setmana a Las Vegas de la mà de Golf EEUU. Allà jugaran en tres dels camps més prestigiosos de Nevada, visitaran la ciutat de Las Vegas i participaran en una excursió en helicòpter pel Gran Canyon del Colorado.

Per la seva banda, els guanyadors del torneig Medal Play (de cada categoria) rebran una esponsorització de roba Adidas per a tot un any. El torneig comptarà a més amb un welcome pack exclusiu amb el polo Adidas oficial de l’Olagolf Masters.

Organitzat amb l’experiència de l’empresa especialitzada Olagolf, el campionat es perfila com la trobada anual més important de l’any per a l’elit del golf amateur. Ja està obert el termini d’inscripció per participar-hi i les inscripcions es poden fer online a través del web www.olagolf.com.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here