El Barça acaba d’anunciar la rescissió del contracte del tècnic vallesà, després de prop de 3 temporades al capdavant del filial blaugrana, fruit dels mals resultats de l’equip. El nou entrenador serà Francisco Javier Garcia Pimienta, fins ara tècnic del Juvenil A, que serà presentat a les 13 hores


D’aquesta manera, Gerard López posa punt i final a una etapa de prop de 3 anys com a entrenador del Barça B, amb el qual va pujar a Segona A la temporada passada. El vallesà deixa el filial blaugrana amb opcions de permanència, a només dos punts de la salvació quan queden 18 punts en joc. La directiva blaugrana ha anat allargant la decisió de rescindir el contracte de López esperant una reacció que no ha arribat. Tot i el bon joc al camp de l’Osca, tercer classificat, i haver lluitat a totes davant el Rayo, les dues darreres derrotes han estat definitives perquè els dirigents del filial prenguessin la decisió més contundent.

A partir de les 13 hores, a la Sala de Premsa de la Ciutat Esportiva, compareixeran en roda de premsa els responsables del Futbol Formatiu Professional Jose Mari Bakero i Guillermo Amor per tal de presentar el nou entrenador de l’equip filial del FC Barcelona, Francisco Javier Garcia Pimienta.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here