La nova secció de l’entitat franquesina neix amb un total de 9 equips, 4 femenins i 5 masculins, i més de 75 jugadores i jugadors


L’Associació Esportiva Handbol Les Franqueses comptarà aquest estiu amb una nova secció, la d’handbol platja, que s’anomenarà Les Franqueses Wolves. Una iniciativa sorgida d’un grup de pares de jugadors i jugadores de l’entitat: “Volíem impulsar durant l’estiu la pràctica d’esports sobre sorra i fer-ho a través del nostre club vam pensar que era la millor manera. Ha estat un treball intens però estem molt contents”, destaca a La Jornada del Vallès, una de les creadores de la nova secció, Mireia Gasull, que posa èmfasi en la “gran feina conjunta que hem fet entre tots els pares i mares que hem creat la secció”.

La nova secció de l’entitat franquesina neix amb un total de 9 equips i més de 75 jugadores i jugadors. Els equips amb els quals comptaran són un benjamí, un aleví, un infantil i un sènior, pel que fa al femení, i un aleví, un infantil, un cadet, un sènior i un equip de veterans pel que fa al masculí. Els creadors han decidit anomenar a la nova secció Les Franqueses Wolves -llop en anglès-, ja que “un llop significa grapa, força, cohesió de grup i fer pinya”, asseguren.

La secció d’handbol platja del club es presentarà el proper 16 de juny a les 21,30 hores coincidint amb el sopar de cloenda de l’entitat que se celebrarà a l’envelat de Llerona.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here