La Jornada del Vallès organitza la 1a edició de la Festa del futbol del Vallès Oriental

El davanter del CF Parets, que ha anotat 55 gols en 31 partits al grup 9 de Tercera Catalana i ha estat una peça clau del seu equip per assolir l’ascens, ha estat elegit pels entrenadors i capitans dels equips de futbol del Vallès Oriental com el millor jugador de la comarca de la temporada 2016-2017


Foto: Toni Canyameras

Francisco González ha estat el jugador més votat pels 41 entrenadors i 41 capitans dels equips de futbol de la comarca que han participat a l’elecció de l’11 ideal i dels millors de la temporada del futbol del Vallès Oriental. González, que ha obtingut 19 vots, ha completat una temporada magnífica en la qual ha anotat l’espectacular xifra de 55 gols en 31 partits i ha estat una peça clau de l’ascens del CF Parets a Segona Catalana.

El segon jugador més votat ha estat Oriol Anglada ‘Paitu’, màxim golejador del grup 4 de Segona Catalana amb 31 gols en 33 partits. El davanter del FC Cardedeu, que ha obtingut 11 vots, ha conformat un trident ofensiu espectacular amb Arnau Fortuny i Gerard Beltran, que ha estat una de les claus de l’ascens a Primera Catalana dels de Jordi López. Entre els tres han anotat 78 dels 99 gols del seu equip.

Precisament, el tercer jugador més votat ha estat Gerard Beltran amb 9 vots. El capità del FC Cardedeu, que va quedar segon en aquest guardó en l’edició de la temporada passada, ha anotat 26 gols en 33 partits, superant així les seves dades golejadores de la campanya passada en la qual va marcar 25 gols en 30 partits.


Rànquing millors jugadors temporada 2016-2017

1. Francisco González (CF Parets)
19 vots
2.  ‘Paitu’ (FC Cardedeu)
11 vots
3. Gerard Beltran (FC Cardedeu)
9 vots
4. ‘Riki’ Alcántara ( EC Granollers)
Arnau Fortuny (FC Cardedeu)
Dídac Moreno (CF Les Franqueses)
6 vots
5. Juan Pérez ( CF Mollet)
  5 vots

El 10 de juny, la 1a edició de la Festa del futbol del Vallès Oriental, serà possible gràcies a les empreses que han col·laborat i confiat amb nosaltres.

Properament publicarem els resultats del millor equip i millor porter de la temporada 2016-2017. El proper dimarts serà el torn dels 11 ideals i els 22 més votats que jugaran amb la Selecció del Vallès Oriental


El millor entrenador de la temporada 2016-2017

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here