Foto: BM Granollers

Els d’Antonio Rama, que tenien una renda de +7 del partit d’anada, van segellar la classificació guanyant per la mínima a la pista del Balatonfüredi (25-27). El conjunt granollerí sabrà els rivals de la fase de grups en el sorteig que tindrà lloc el proper dijous


El Fraikin BM Granollers disputarà per quart any consecutiu la fase de grups de la Copa EHF després d’eliminar a la tercera ronda de la competició el Balatonfüredi hongarès. Els d’Antonio Rama, que van saltar a la pista hongaresa amb un avantatge de +7 del partit d’anada (28-21), van tornar a completar un gran partit, amb una defensa molt sòlida que els hi va permetre guanyar el matx i segellar la classificació per la lligueta de la competició que començarà al mes de febrer.

“Sabíem que havíem de fer un partit molt seriós tot i portar una renda àmplia. La primera part era bàsica i hem sabut aguantar la seva embranzida, aconseguint arribar al descans un gol per sobre (12-13). A la segona part hem sabut controlar el partit i hem aconseguit una classificació, que tot i que sembli que hagi de ser una cosa fixe, costa molt arribar fins aquí i ho hem de gaudir al màxim”, destacava Adrià Figueras, que va ser el màxim golejador del BMG amb 6 dianes. Jorge Silva i Bernatonis amb 5 gols i Bombom Almeida sota pals, també van tenir un paper destacat d’un Fraikin que no va patir en cap moment i va saber gestionar l’avantatge per seguir escrivint un full més de la seva història en competició europea.

Així, per quarta temporada consecutiva, l’equip vallesà disputarà la fase de grups de l’EHF que se sortejarà el proper dijous. Pel que fa als altres equips de l’estat, L’Helvetia Anaitasuna també va aconseguir la classificació eliminant el CYEB Budakalasz, mentre que el CBMLa Rioja va caure eliminat davant el Ska Minsk.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here