La junta directiva de l’EC Granollers va valorar el moment que viu l’entitat i el primer equip, a la vegada que va fer públics, per primera vegada, els detalls de l’acord ja truncat amb l’empresa Flashforward. Així mateix, el seu director esportiu, Jordi Codina, va posar en dubte les gestions de l’empresa de Dinorah Santa Ana pel fet de desequilibrar els sous dels jugadors, a banda  de fer autocrítica, reconeixent que a dia d’avui falta gol a causa que l’equip no ha cobert la baixa del davanter Carlos Cano 


Després de la presentació dels nous fitxatges Martí Soler, Kilian Villaverde i Narcís Barrera, el passat 19 de gener, la junta directiva de l’EC Granollers va parlar als micròfons de VOTV sobre l’actualitat del primer equip i va fer públic per primer cop els detalls de l’acord ja truncat amb l’empresa Flashforward. Segons va explicar el president, Xavier Abolafio, l’empresa de Dinorah Santa Ana va posar de condicionant per col·laborar amb l’ECG entrar a la junta. Tanmateix, pocs mesos després d’haver-hi entrat i vist l’estat de l’equip va decidir trencar el pacte.

Una gestió de Flashforward, però, que ha portat conseqüències al funcionament del primer equip: “Van negociar amb la plantilla de forma desencertada i el que van fer és crear desequilibris econòmics entre els jugadors i això el que provoca és mal rollo i males marors. Hi ha jugadors que porten anys amb uns nivells salarials ajustats, que és el que pot pagar l’EC Granollers, i de cop i volta resulta que van arribar una sèrie de jugadors amb unes fitxes que pràcticament doblaven les altres. Això, evidentment, crea mal ambient en un vestidor”, assegurava Jordi Codina. Una situació que el club ha anat revertint, reduint el sou d’alguns jugadors i aplicant un criteri de raonament lògic en funció del rendiment.

Així mateix, el director esportiu de l’ECG va voler fer autocrítica pel que fa a l’àmbit esportiu: “Vam deixar escapar Carlos Cano i des de llavors no s’ha pogut trobar un davanter centre de garanties”, i va aprofitar per animar a algun grup de socis a agafar les regnes del club granollerí: “Si algun dia sorgeix algun grup de gent que a part de poder fer bé les coses amb les seves idees és capaç de portar el recolzament econòmic que necessita el club, segurament que la junta directiva i el seu president s’ho estudiaran encantats perquè tot a la vida desgasta”, va apuntar Codina.

Tant el president Xavier Abolafio com Jordi Codina van destacar la feina que s’està fent des de la junta i de les persones que fan funcionar el club, tant des del primer equip fins a la base: “Estem lluitant molt per salvar el primer equip i per posicionar el planter, tenim l’infantil i el cadet que poden pujar a Divisió d’Honor”, apunta el president. Així mateix, Abolafio no s’atreveix a posar data de caducitat a la seva presidència: “Anirem treballant i a final de temporada ja estudiarem si ens trobem amb força de continuar un any més o no, això és un tema de junta que ja veurem”.

El director esportiu de l’ECG, Jordi Codina, va aprofitar els micròfons de VOTV per llençar un missatge clar i concís: “Tota aquesta gent que estima tant el Granollers i que se n’omple la boca, si passessin per aquí i es fessin socis les coses anirien bastant millor. Començant pels exjugadors del Granollers -jo ho sóc i sóc soci també- que no paro de veure a les xarxes socials que diuen que estimen tant al club, però crec que n’hi ha poquets que en són socis”.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here