L’equip, que serà entrenat per Sergio Pozo per quart any consecutiu, ha patit baixes destacades però també ha incorporat dos jugadors provinents d’altres clubs i, sobretot, jugadors de la casa que pugen del juvenil A de Bernat Barbany


Quan queden poc més de dos mesos perquè comenci a rodar la temporada 2017-2018 al grup D de Primera Nacional, el KH-7 BM Granollers de Sergio Pozo ja té la plantilla configurada per defensar el títol de lliga de la campanya passada. L’equip ha patit baixes destacades de jugadors que s’han incorporat a la plantilla del primer equip: Marc Guàrdia, Edgar Pérez, Ian Tarrafeta i Adrià Cumplido, que encara té fitxa amb el filial però en principi estarà tota la temporada amb el primer equip degut a la baixa per lesió de Mamadou Gassama.

Pel que fa al capítol d’altes, el filial granollerí incorpora Ferran Cisneros de l’Esplugues, un central molt jove amb molta projecció, que ha fet una gran temporada amb el club del Baix Llobregat i serà un jugador amb molt de futur al club de la capital vallesana. L’altre fitxatge és Marc López, procedent del Mataró. López és un lateral-central, que ha estat a les categories inferiors del Barça i aportarà llançament exterior a l’equip.

Les altres incorporacions de l’equip són jugadors que pugen del juvenil i de l’equip de Primera Catalana. Del juvenil A de Bernat Barbany, que ha completat una temporada històrica, pugen els dos porters, Guillem Rivera i Enric González, el pivot Pau Navarro, el primera línia Mario Rivas i l’extrem Marc Piqueras que serà el substitut natural d’Adrià Cumplido i tindrà fitxa amb els dos equips. De l’equip de Primera Catalana pugen l’extrem esquerre Pol Blanchart i el central Arnau Aumedes. A banda, diversos jugadors d’aquest conjunt també ajudaran al filial durant la temporada com és el cas del pivot Raúl Estrada, l’extrem esquerre Dani Navarro, l’especialista defensiu Alassane Sidibe i algun altre jugador del juvenil. A banda dels jugadors que pugen al primer equip, deixen el club Bernat Artiaga, Alejandro Rodríguez que marxa al Sant Martí Adrianenc i Marc Montolio.

“És un equip molt jove, que ens haurem de conjuntar, hi ha molts jugadors importants que ens han deixat aquest any i haurem de buscar un altre tipus de situacions tant en atac com en defensa. També comentar que el nivell de Primera Nacional està pujant molt, ja que hi ha equips que s’han reforçat amb jugadors amb passat a Asobal o a Divisió d’Honor Plata i això farà que la competició, un any més, sigui molt dura”, destaca Sergio Pozo a La Jornada del Vallès

El nou filial granollerí començarà els entrenaments el 28 d’agost, ja que durant l’estiu hi haurà molts jugadors amb les seleccions estatals, i la temporada donarà el seu tret de sortida el cap de setmana del 16-17 de setembre amb un calendari encara per determinar.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here