El jugador del CB Granollers va anotar 19 punts i va ser el jugador més valuós del seu equip en el darrer partit com a local amb l’equip que l’ha vist créixer com a basquetbolista


Després de 17 anys defensant els colors del CB Granollers, Ferran Nadal es va acomiadar dissabte del club de la seva vida. I ho va fer en la penúltima jornada de Copa Catalunya, l’última al pavelló del carrer Girona davant el CB Vic. Nadal es va acomiadar del pavelló que l’ha vist créixer sent el màxim anotador del partit amb 19 punts i el jugador més valuós del seu equip, que va plantar cara contra el tercer classificat de la competició, tot i que va acabar perdent (58-67).

Quan quedaven pocs instants per la fi del partit, el tècnic Manel Blanco va decidir canviar-lo perquè el públic del pavelló granollerí pogués acomiadar el jugador com es mereixia, entre un sonor aplaudiment.  “La veritat és que ha estat un moment molt especial que recordaré tota la vida. Ja sabeu que estic molt vinculat en aquest club des de fa moltes temporades, també entrenant equips de base, i acomiadar-me per motius extraesportius sap greu però he pres aquesta decisió i no podia imaginar un millor comiat que aquest”, va destacar el jugador als micròfons de VOTV.

Nadal, que ha estat un jugador clau del primer equip les darreres temporades destaca el grup humà amb qui ha compartit vestuari i les darreres gestes de l’equip: “Em quedo amb les tres últimes temporades a Copa Catalunya que han estat molt especials. Amb un grup d’amics, que havíem jugat junts des de cadet a júnior, vam pujar el sènior de Segona a Primera i de Primera a Copa Catalunya. Aquests tres anys en aquesta categoria hem competit a molt bon nivell i això per mi no té preu”, remarca.

La propera jornada el jugador granollerí jugarà el seu darrer partit amb la samarreta del CB Granollers, abans de viatjar a Austràlia per motius professionals i acadèmics el curs que ve. Un enfrontament que els de Manel Blanco disputaran a la pista del CB Sant Josep, segon classificat de Copa Catalunya, i en el qual Nadal realitzarà les últimes cistelles amb l’equip de la seva vida.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here