Les de Ramon Plans van completar un partit coral amb una defensa molt sòlida que els hi va permetre dominar el marcador la major part de l’enfrontament. Sara Galamba amb 8 gols i Marina Fradera i Clàudia Ortega amb 6, van ser les màximes golejadores de l’equip roquerol que puja fins a la 6a posició de la taula


Inici d’any immillorable pel Felmar BM La Roca que va vèncer ahir l’Agustinos d’Alacant per un contundent 38-24. Les de Ramons Plans van completar un gran partit en el qual va destacar la bona defensa, que els hi va permetre dominar el marcador la major part de l’enfrontament. “Destaco el gran partit que han fet les meves jugadores i sobretot la capacitat de reacció que han tingut al segon temps quan les visitants s’han acostat al marcador”, apuntava el tècnic del club roquerol.

Després d’uns primers minuts de màxima igualtat, tant en el joc com en el marcador, (6-6, 10′), les locals va apuntalar la defensa i amb un joc ràpid i dinàmic van aconseguir escapar-se a l’electrònic amb un parcial de 7-2 (13-8, 18′), fet que va obligar al tècnic visitant, Ricardo López, a demanar temps mort. Tot i això, les de Plans van seguir endollades i van aconseguir augmentar l’avantatge fins als 6 gols al descans (21-15).

A la represa, les alacantines van sortir amb força i, aprofitant els 6 minuts que les roqueroles van estar sense marcar, van retallar el desavantatge, liderades per Irene Montero, fins als 4 gols de diferència. Tanmateix, després d’un temps mort demanat per Plans, el Felmar va reaccionar i amb un contundent parcial de 8-2 (29-19, 45′), va deixar el partit encarrilat a l’equador del segon temps. Amb aquest triomf, l’equip roquerol guanya el ‘goal average’ a l’Agustinos -amb qui havien perdut a l’anada 25-22- i puja a la 6a posició de la taula.

“Seguirem treballant a totes, queden 12 partits i intentarem estar el més amunt possible”, apuntava Plans després del partit. La propera jornada el Felmar visitarà la pista de l’Handbol Sant Joan Despí, que és onzè amb 12 punts.

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here