Pau Ribes, Cecilia Jiménez i Txell Mas, del CN Les Franqueses, i Abril Conesa, del CN Granollers, van obtenir medalla a la quarta cita de la FINA World Series celebrada a Tokyo del 27 al 29 d’abril


Èxit vallesà amb la selecció estatal a la quarta cita de la FINA World Series que es va celebrar a Tokyo del 27 al 29 d’abril. Txell Mas, del CN Les Franqueses, i Abril Conesa del CN Granollers, es van endur la medalla de plata estrenant una nova coreografia amb el combinat estatal.

En la modalitat de Highlight, Txell Mas i Abril Conesa van repetir medalla, juntament amb Cecília Jiménez del CN Les Franqueses, amb una trepidant coreografia a ritme d’AC/DC, amb la que la selecció espanyola es va situar a només 4 dècimes de l’or de Japó. D’altra banda, Pau Ribes, del CN Les Franqueses, juntament amb la seva companya l’Emma Garcia van guanyar la medalla de bronze en duet mixt tècnic i es van classificar en quart lloc en duet mixt lliure.

Aquesta competició serveix per preparar la Copa d’Europa que se celebrarà del 9 al 11 de maig a la ciutat de Sant Petersburg (Rússia).

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here