La prova, pionera a la comarca, organitzada pel Club Canicross Les Franqueses va esgotar inscripcions i va tenir un total de 115 participants. Com l’any passat, va comptar amb 4 categories: canicross, ‘bikejoring’ i patí amb un gos i dos gossos


115 corredors amb els seus respectius gossos van prendre part diumenge al matí a la 3a edició de la Ullals, que va tenir lloc, com en les darreres edicions, als voltants de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Amunt. La prova, organitzada pel Club Canicross Les Franqueses, va comptar amb les mateixes categories que la darrera edició, canicross, ‘bikejoring’, patí amb un gos i patí amb 2 gossos: “El circuit és molt similar al de l’any passat, la gran novetat és un servei de fisioteràpia pels gossos un cop acabada la prova, així poden tenir una avaluació post cursa per si han tingut algun problema”, destacava un dels organitzadors, Toni Alonso.

Els corredors que van fer la modalitat de canicross, més de 90, van completar un recorregut de 6,4 km amb més tramps de corriol respecte el recorregut de 5,4 km, el que van completar els participants amb vehicle, que van gaudir de 4 km per pista. Els dos recorreguts van tenir el darrer tram comú. En categoria de canicross, el guanyador va ser Marcel Gual, mentre que la guanyadora va ser Lali Masriera, ambdós de l’equip AEM. En categoria de ‘bikejoring’, Marcel Gual va repetir victòria i en categoria femenina va creuar la línia de meta en primera posició Anna Bohigas de l’equip Gosesport Catalunya. En la modalitat de patí amb 1 gos el vencedor va ser Marc Gallego, també de l’equip Gosesport Catalunya, i en patí amb 2 gossos va guanyar Teo Tarifa del Tam Can Mushing Team.

Marcel Gual va vèncer en dues proves, canicross i ‘bikejoring’

Tots els participants van destacar la bona organització d’una prova que enguany ha batut el seu rècord de participants esgotant totes les inscripcions: “El circuit era dur però estava molt bé, millor que l’any passat. molt bona organització i molt bon ambient amb tots els gossos”, destacava César Pombo, un dels corredors. Per la seva part, Andreu Padró, que va quedar tercer en la modalitat de ‘bikejoring’, també va posar èmfasi en el circuit i la bona organització: “Ha estat molt divertit, un circuit dur amb corriols tècnics que m’han fet gaudir molt. Crec que la cursa cada any va a més, un 10, ha estat un èxit total”, apuntava.

Des de l’organització valoren molt positivament la participació: “Destacaria sobretot que han repetit molts participants de l’any passat, la gent vol tornar i això ens omple de satisfacció”, afirmava Toni Alonso. El que està clar és que, després de 3 edicions, la Ullals ja pot presumir de ser una cursa més que consolidada.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here