Èxit d’organització a la 3a edició del Torneig d’Handbol Base de La Roca

0
916
Els adhesius per fomentar els valors van ser els grans protagonistes del torneig / BM LA ROCA

Més de 640 jugadors repartits en 60 equips de diferents categories van participar al torneig que per primera vegada va comptar també amb equips femenins. Una competició que va servir per donar el tret de sortida a la campanya “Pares volem jugar amb aquestes regles”, per tal de construir mitjançant l’handbol valors educatius i de respecte


Èxit absolut tant d’organització com de participació en la 3a edició del torneig d’handbol base de la Roca que va tenir lloc aquest diumenge a la localitat vallesana. Més de 640 jugadors repartits en 60 equips d’arreu del territori català van participar en una competició que va batre el seu propi rècord de participació i que constava de les categories prebenjamí mixte, benjamí masculí i femení, aleví masculí i femení, i aleví masculí ‘expert’.

El club roquerol es va bolcar amb l’organització del torneig amb més de 50 voluntaris repartits entre els diferents terrenys de joc. Tenint en compte el gran nombre d’equips i, per tant, de partits, es van habilitar fins a vuit pistes: tres al pavelló vell, tres al pavelló nou i dues exteriors, tant a l’escola Mogent com a l’IES La Roca. “Fem un balanç molt positiu, enguany afegíem també equips femenins a la competició i ha estat un èxit. Més de 1.000 persones a La Roca i per tant moviment constant de persones. S’ha viscut un ambient brutal i estem molt orgullosos de la feina feta”, destaca La Jornada del Vallès un dels coordinadors del BM La Roca i exentrenador del primer equip, Guillem Estapé.

El torneig va donar el tret de sortida a la campanya impulsada pel club roquerol “Pares volem jugar amb aquestes regles”, per tal de sensibilitzar de la importància de tenir una actitud correcte, tolerant i positiva en els partits d’handbol. “Per nosaltres el més important és la base i per això vam crear aquest torneig, per tots ells. A banda, volem fomentar l’esport d’una forma molt sana i per això hem creat la campanya i els adhesius amb valors perquè els nens els portin a la samarreta i els llueixin i així conscienciem tothom per tal que entre tots donem el màxim exemple possible”, destacava Xènia Peláez als micròfons de VOTV. Un tret de sortida de la campanya molt emotiu, i és que la van protagonitzar els més petits de l’escola del BM La Roca lluint la pancarta amb els 10 valors que es volen impulsar.  

“La campanya de valors també ha estat un èxit. La gran majoria de jugadors s’han posat els adhesius en els partits i més enllà d’això, a diferència d’altres anys i altres tornejos, s’ha viscut un ambient molt pacífic a les grades, amb molt respecte i un ambient ‘handbolero’ fantàstic”, remarca Estapé. Una campanya que no acaba aquí, i és que tindrà continuïtat amb xerrades de psicòlegs i educadors, a banda que els equips del club roquerol lluiran la pancarta dels 10 valors abans de cada partit.

Pel que fa a la competició, el club amfitrió, el BM La Roca, va ser l’equip més llorejat vencent en dues categories, prebenjamí mixte i aleví femení. Els altres guanyadors van ser el Bordils en categoria benjamí masculí, el Sant Joan Despí en categoria benjamí femení, l’Handbol Terrassa en categoria aleví masculí i el BM Granollers en aleví expert.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here