Les inscripcions estaran obertes fins el 28 d’octubre o quan s’assoleixi el límits d’inscrits, que de moment és de 320 persones


El passat dilluns es va posar en marxa a les pistes d’atletisme de Granollers la 11a edició del programa ‘Comença a fer la Mitja’, que realitza el Club Atletisme l’Aire amb la col·laboració de l’Ajuntament de la capital vallesana. De moment, ja s’hi han inscrit unes 320 persones que han hagut de pagar 12 euros, preu que inclou una assegurança mèdica i una samarreta tècnica.

Els entrenaments tenen lloc tres cops a la setmana, dilluns, dimecres i divendres, amb tres horaris diferents, 13.30 hores, 19.30 hores i 20.30 hores. El fet que sigui a diferents hores i que hi hagi 4 grups d’entrenaments: principiants, iniciats, experts i elit, fa que al programa s’hi pugui inscriure un perfil de persona molt divers i, per tant, afavoreix la participació. Seguir els consells dels entrenadors, doncs, serà bàsic per assolir el gran repte: acabar la Mitja el proper 5 de febrer.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here