Èxit de participació a la 1a edició de la Marxa Nòrdica de Les Franqueses

0
1579

La prova, que va coincidir amb la 4a trobada anual de Marxa Nòrdica de Catalunya, va reunir 215 participants que van poder triar entre un recorregut de 7 o 12 km, en un circuit circular que transcorria entre Milpins, Marata i Corró d’Amunt


Èxit absolut de participació a la 1a edició de la Marxa Nòrdica de Les Franqueses que va tenir lloc ahir al matí amb sortida i arribada al Parc de Milpins de la localitat. 215 participants van participar en una marxa que també va formar part de la 4a trobada anual de Marxa Nórdica de Catalunya i que va superar les expectatives de l’organització, el Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses: “La veritat és que no esperàvem tanta gent. Comptar amb 200 persones en una activitat que no és tan coneguda ens fa estar molt satisfets i reforça el plantejament que hem fet des del Patronat d’Esports de Les Franqueses  d’apostar i fer difusió de la marxa nòrdica per tots els beneficis que comporta la seva pràctica“, assegurava Pep Campaña, gerent de l’ens franquesí.  

Així, participants d’arreu del territori català van prendre part a la marxa, que va tenir un recorregut de 7 km, pels que s’inicien, i un de 12 pels més experts, en dos circuits circulars pels voltants de Milpins, Marata i Corró d’Amunt. Una prova que neix amb l’objectiu de quedar-se i que serveix al Patronat per reforçar el programa de Marxa Nòrdica que va iniciar fa dos anys i que ha tingut una gran acollida entre els habitants de Les Franqueses i de rodalies. “Hem volgut fer coincidir aquesta primera edició amb la trobada anual de Marxa Nòrdica de Catalunya i també aprofitant que estem dins de la setmana europea de l’esport per fomentar l’activitat física”, destacava Campaña. 

La Marxa Nòrdica (Nordic Walking) és un nou concepte de moviment beneficiós per tot el cos i molt més efectiu que només caminar, millora la força muscular i tonifica els muscles, activa el sistema cardiovascular, i repercuteix de manera directa en la força, la resistència, la coordinació i la mobilitat.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here