El club franquesí va assolir 20 medalles en una competició de categories benjamí, aleví, infantil i juvenil que es va celebrar a Girona


El passat dissabte dia 9 de febrer, el club karate Nokachi, dirigit per Montse Marín i Agustín Núñez, es va desplaçar a Lloret de Mar (Girona) per disputar el campionat de Catalunya. Aquesta competició és valedora per poder pertànyer a la selecció catalana i així poder disputar el campionat d’Espanya, que se celebrarà a Albacete.

El club de les Franqueses va obtenir 20 medalles, demostrant un any més ser un club referent a Catalunya. En la modalitat de kata va assolir la plata Nagore Núñez i Víctor Palacios i Besay Grediaga van aconseguir la medalla de bronze.

En modalitat de kumite van assolir la medalla d’or Diana Stanciu, Nagore Núñez, Cloe Montejano, Besay Grediaga, Víctor Palacios i Arnau Fernández. La medalla de plata va ser per Iris Montejano, Aitor Martin, Gerard Serrano i Gabi García. I la medalla de bronze va ser per Irene Martínez, Ivet Díaz, Joel Sánchez, Laura Martin, Izan Virola, Eric Pérez i Alex Morales. També destacar l’actuació de Denis Carvalho, Alex Almendros i Pol i Nil Higueruelo que van obtenir el quart lloc.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here