Durant la jornada, que tindrà lloc el dijous 19 de gener al Teatre Auditori de Bellavista, personalitats d’àmbits diversos explicaran les seves experiències i intercanviaran punts de vista sobre el tema. Hi participaran Pedro García Aguado, coach i ex-waterpolista olímpic; el psicòleg aplicat al rendiment Pep Marí; el president de l’Associació Superacció, Zouhair Zammouri i el psicòleg i fundador de l’Associació Superacció, Artur Acebedo, entre altres


El proper dijous 19 de gener, a les 18.30 h al Teatre Auditori de Bellavista, es durà a terme la jornada Esport Saludable: educació i valors, organitzada per la Biblioteca Municipal de les Franqueses del Vallès, el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, i el Patronat Municipal d’Esports. L’acte servirà per debatre sobre la importància de la pràctica de l’esport com a eina per a l’educació i com a promotora de valors cívics i de bona convivència, més enllà de la mera competició.

Durant la jornada, que serà presidida per l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, personalitats d’àmbits diversos explicaran les seves experiències i intercanviaran punts de vista sobre el tema. La primera part de l’acte se centrarà en una taula de debat –moderada per Pep Campaña, gerent del Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses– en la qual hi participaran Pedro García Aguado, coach i ex-waterpolista olímpic; el psicòleg aplicat al rendiment Pep Marí; el president de l’Associació Superacció, Zouhair Zammouri; el psicòleg i fundador de l’Associació Superacció, Artur Acebedo; i Jordi Orta i Pedro Garcia, director i professor d’Educació Física, respectivament, de l’Institut Lauro. En la segona part de l’acte es presentarà el projecte Werunproject, a càrrec d’Edu Barceló i Quim Magan. A l’acabar, s’oferirà un refrigeri per a tots els assistents.

La jornada s’organitza en col·laboració amb l’Institut Lauro, l’Associació Esportiva La Mitja, la Fundació Beat i l’Associació Superació.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here