El dissabte 17 de desembre, les prop de 160 nedadores de la secció delectaran als assistents amb impressionants coreografies, amenitzades amb jocs de llum, música en directe i trucs de màgia


Gran expectació per l’Exhibició de Nadal que la secció de Natació Sincronitzada del Club Natació Granollers organitza aquest any. Dissabte 17 de desembre, en doble sessió (a les 17:30h i a les 19h) degut a la gran quantitat de públic que assisteix cada any a aquest esdeveniment, les prop de 160 nedadores de la secció delectaran als assistents amb impressionants coreografies, amenitzades amb jocs de llum, música en directe i trucs de màgia.

En aquest espectacle hi participaran des dels grups d’escola fins als equips de competició, amb l’actuació estel·lar de les sincronistes del Club de la selecció espanyola absoluta: Txell Mas, Helena Jaumà, Natàlia de la Nuez, Ariadna Arisó i Pau Ribes. L’entrada a l’exhibició, que es pot adquirir al Centre d’Atenció al Client, té un preu de 6€; 3€ per nens i nenes de 3 a 8 anys; i entrada gratuïta per als menors de 2 anys, sempre i quan no ocupin seient. L’exhibició tindrà lloc a la piscina 3.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here