L’Aloha State, format per les jugadores de l’Associació Esportiva Manuel Blancafort de La Garriga, que ha guanyat la Copa Catalana aquesta temporada, es va convertir ahir en el primer equip femení que participava al Torneig garriguenc en els seus 36 anys d’història


Ahir per primera vegada en els seus 36 anys d’història, un equip femení va participar al torneig d’estiu de futbol sala de La Garriga. Va ser l’Aloha State to Grow format per les membres de l’Associació Esportiva Manuel Blancafort, campió de la copa catalana setmanes enrere, que va competir també amb 3 nois, Dani Prieto, Oliver Garvín i Ramon Coma. “Va ser molt emocionant, perquè la grada va animar des del primer minut i elles al principi al vestuari estaven molt nervioses però quan van sortir a la pista, tot i la intensitat dels rivals, s’hi van deixar la pell”, assegura Dani Prieto que ha estat l’entrenador de l’AE Manuel Blancafort campió de copa i que ahir va defensar la porteria de l’equip. “Passés el que passés ja havíem guanyat”, destaca Prieto.

El nombrós públic que es va acostar a la pista número 1 de La Garriga va animar en tot moment les jugadores garriguenques que, tot i acabar golejades, van gaudir molt de l’experiència. “A la primera part vaig sentir molta emoció, el resultat no era gaire exagerat i això ens mantenia motivades, tot i això a mida que passaven els minuts els gols en contra van anar entrant però vam donar la cara. En una de les últimes jugades vam marcar un gol que ens va omplir de satisfacció i ens va fer molt felices. Un gol que permetia que ja poguéssim dir que havíem participat, competit i marcat en un partit contra un equip de nois”, explica Elena Losantos, la jugadora que va anotar la diana que posava el definitiu 1-11.

“Pensava que acabarien el partit desanimades però van acabar el partit molt contentes. Ens ha reforçat molt veure tot aquest ambient i jugar com van jugar contra els nois, va ser molt emocionant”, apunta Prieto. El pròxim partit del torneig d’estiu de les garriguenques serà el proper dimarts contra el Futsal Bigues, que aquesta temporada ha pujat a Nacional Catalana, a les 21 hores.

L’AE Manuel Blancafort guanya la Copa Catalana femenina de futbol sala per primera vegada

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here