Amb un total de 12 nedadors, el CNG va realitzar un entrenament conjunt amb el CN Caldes, el CN Rubí i el SEK, que va aplegar a la seva piscina una cinquantena d’esportistes benjamins. Els nedadors del Terrassa, Pinetons, Badia, Cerdanyola i Sabadell van reunir-se a la seu del Vallès Occidental.


La Delegació del Vallès de la Federació Catalana de Natació (FCN) ha engegat l’activitat d’aquesta temporada amb els primers entrenaments que es van portar a terme el passat dissabte 15 de febrer, dirigit als nedadors i nedadores de categoria benjamí. Una primera jornada que es va desenvolupar paral·lelament en dos seus, al CN Sabadell i al SEK, on hi va participar el Club Natació Granollers.

Amb un total de 12 nedadors, el CNG va realitzar aquest entrenament conjunt amb el CN Caldes, el CN Rubí i el SEK, que va aplegar a la seva piscina una cinquantena d’esportistes benjamins. Els nedadors del Terrassa, Pinetons, Badia, Cerdanyola i Sabadell van reunir-se a la seu del Vallès Occidental.

Una jornada molt profitosa tant per nedadors com per a entrenadors, que troben un espai d’intercanvi i de generació de sinèrgies entre clubs. En aquesta ocasió, abans de l’entrenament es va fer una taula rodona on es va tractar el tema de la programació en categoria benjamina.

Aquesta és la segona temporada que la Delegació del Vallès de la FCN, que presideix el president del CNG, Eduard Escandell, genera activitat conjunta amb els 12 clubs de natació que conformen la demarcació vallesana (Vallès Oriental i Vallès Occidental: SEK, Santa Perpètua, Rubí, Parets, Pinetons Cardedeu, Cerdanyola, Caldes, Badia, Sabadell, Terrassa, Europa i Granollers). Una iniciativa molt ben acceptada per tots els clubs, que veuen la necessitat de donar-li continuïtat.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here