Nedadors i nedadores, waterpolistes, nedadores d’artística i gimnastes del Club Natació Granollers van participar la setmana passada en un team building impartit per Xics de Granollers, que va girar entorn als castells per a reforçar els valors, entre d’altres, de treball en equip. Van ser els primers equips del CNG que van participar en aquesta dinàmica de grup dirigida per la colla castellera de Granollers, que s’espera repetir per a la resta d’equips de l’entitat.

Amb una formació per abordar el lideratge, la participació, el compromís, la superació de les pors, la cohesió de grup, la confiança, entre altres, tots ells vistos des del món casteller, però perfectament adaptable als esports que es practiquen al club granollerí. Un cop feta la teòrica es va passar a la part pràctica i més dinàmica, fent castells de petit format per a aplicar tot el treballat prèviament.

Una sessió on tots els equips del CNG van sortir reforçats, fent pinya no només entre ells sinó també amb la colla de Xics de Granollers, en una experiència enriquidora per ambdues entitats.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here