Unes 1.200 persones van assistir al Palau d’Esports de Granollers en una nova jornada solidària ‘Somriures que curen’ organitzada per la Mútua de Granollers amb la col·laboració del BM Granollers i la Federació Catalana d’Handbol. En total es van recaptar 6.465€ que aniran destinats íntegrament a la Fundació Pasqual Maragall per investigar l’Alzheimer


La solidaritat va tornar a ser la guanyadora ahir a la tarda d’una nova edició dels partits solidaris ‘Somriures que curen’, impulsats per la Mútua de Granollers amb la col·laboració del BM Granollers i la Federació Catalana d’Handnol. Unes 1.200 persones van assistir al Palau d’Esports de Granollers al llarg de la tarda en la qual es van recaptar 6.465€ que aniran destinats íntegrament a la Fundació Pasqual Maragall per investigar l’Alzheimer.

El primer partit va ser el que va enfrontar el KH-7 BM Granollers davant el combinat català femení dirigit per Pau Campos, Xavi Vilella i Núria Fàbregas. Les de Robert Cuesta es van imposar clarament per un contundent 39-25, marxant ja al descans amb un còmode avantatge  (21-11). Paula Martín i Laia Serrés, ambdues jugadores del BM La Roca, van ser les representants vallesanes del combinat català.

Pel que fa al partit masculí, el Fraikin BM Granollers es va imposar a un combinat català dirigit per per Oliver Roy i Jordi Jodar (27-24). Els d’Antonio Rama van anar per sempre al davant, tot i que la igualtat va ser la tònica dominant (13-11, 30′). Una Selecció Catalana que va comptar amb jugadors de primeríssim nivell com el jugador del FCB Víctor Tomás o Natan Suárez del Cuenca, entre altres.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here