Els nominats a la Nit de l’Esport de la Garriga

0
1936

El consistori garriguenc ha anunciat avui els nominats d’aquesta nova edició que torna a organitzar per segon any consecutiu per tal de premiar i donar el reconeixement que es mereixen diferents esportistes i persones relacionades amb l’esport del municipi.  La Festa tindrà lloc el proper 9 de novembre al restaurant la Cabanya 


Tots els protagonistes de l’edició de l’any passat

Per segon any consecutiu, la regidoria d’esports de La Garriga torna a apostar per la Nit de l’Esport, una festa que l’any passat va decidir recuperar -la darrera s’havia celebrat l’any 2006- per tal de premiar i donar el reconeixement que es mereixen diferents esportistes i persones relacionades amb l’esport del municipi. La Festa tindrà lloc el proper 9 de novembre al restaurant la Cabanya de La Garriga.

Així mateix, la Nit de l’Esport de La Garriga no només pretén guardonar a l’esportista que hagi destacat pels èxits assolits, sinó també a aquelles persones que representin els valors de l’esport: el compromís, el respecte, la constància, l’esforç, la solidaritat i la responsabilitat.

Com en la primera edició, el jurat de la Nit de l’Esport ha estat conformat pel regidor d’esports del municipi, Joan Esteban, el tècnic d’esports, Jordi Batllori, el periodista de Ràdio Silenci, Jordi Roig, i el periodista de VOTV i director de La Jornada del Vallès, Jordi Calls.

Els finalistes de la nit de l’Esport de La Garriga estan dividits en sis grans categories: millor esportista masculí, millor esportista femenina, millor equip masculí, millor equip femení, millors entrenadors/es i mencions especials. Les quatre primeres categories, a banda, també estan dividides en categoria promoció, categoria formació i categoria amateur.

A continuació us oferim tots els finalistes:

Millor esportista femenina

 • Categoria promoció. Les nominades són Magda López (Club Patinatge La Garriga), Júlia Coll (UE La Garriga Hoquei) i Iris Castells (Club Tennis Taula).
 • Categoria formació. Les nominades són Aina Porcar de (l’AEE Institut Blancafort), Ariadna Montes (CESIB) i Natàlia Datzira (Club Patinatge La Garriga).
 • Categoria amateur. Les nominades són Clara Gustà (l’AEE Institut Blancafort),
  Teresa Barberà (CESIB) i Bel Garzón (Club Ball Esportiu La Garriga).

Millor esportista masculí

 • Categoria promoció: Bernat Serrano (l’AEE Institut Blancafort), Cesc Molins (Club
  Tennis Taula “Els 8”). Martí Batalla (Futbol sala La Garriga).
 • Categoria formació: Marçal Porcar (AEE Institut Blancafort), Pol Nogueras (CESIB), Guillem Herreros López (CF Olímpic La Garriga)
 • Categoria amateur: Arnau Duran (CESIB), Ivan Mateo (Les Tortugues), Jordi Sola (CF Olímpic La Garriga).

Millor equip femení

 • Categoria promoció: Equip sub12 (UE Hoquei La Garriga) i Iris Castells i Anna Blancafort (Club Tennis Taula).
 • Categoria formació: Equip atletisme CSD Campionat d’Espanya (AEE Blancafort), Júniors (Som Disset).
 • Categoria amateur: Futbol Sala La Garriga (AEE Institut Blancafort), Sènior femení (CB La Garriga), Dúo sènior: M. López i M. González (Som Disset).

Millor equip masculí

 • Categoria promoció: Escola de bàsquet, mixte (CB La Garriga), Prebenjamí B (UE La Garriga Hoquei), Aleví (Futbol sala La Garriga).
 • Categoria formació: Infantil (CB La Garriga), Juvenil (Tennis Taula La Garriga), Juvenil A (CF Olímpic La Garriga).
 • Categoria amateur: Tritortugues, Equip veterans (UE La Garriga Hoquei), Sènior masculí Olímpic La Garriga

Millors entrenadors/es

 • Categoria masculina: Jordi Cabanillas (CB La Garriga), Francesc Holguera (Club Aikido), Roger Esteban (Futbol Sala La Garriga) i Toni Cruz (CF Olímpic La Garriga).
 • Categoria femenina: Judit Dameson (Patinatge La Garriga), Maria Grau (UE La Garriga Hoquei), Anna Muñoz (Som Disset).
Mencions especials

Categoria esportistes que competeixen fora de La Garriga: Armand Romero que competeix en bike trial, Jan Rof (BM Granollers), Arnau González (Escacs Vall del Tenes), Guiomar Giménez (CN Granollers), Edgar Canet i Eric Tomàs (motocròs), Laura Salas (corredora de ‘trail-running’ i Spartan Race), Carla Torrell (físic-culturisme), Gil Carbonès (horseball), Miquel Valero (Bàsquet Pia), Pau Muñoz (hoquei), Rosa Maria Carbonell (esquí) i Héctor Morales del CN Granollers, que repeteix menció juntament amb Eric Tomàs respecte la passada edició.

Categoria dedicació a la gestió esportiva: Joel Montoro (AEE Institut Blancafort), Josep Clavell (Les Tortugues), José Pedro Llavero (CB La Garriga), Roger Fitó (UE La Garriga Hoquei), Toni Cruz (CF Olímpic La Garriga), Miquel Baldich (Penya Barcelonista La Garriga).

Categoria trajectòria esportiva: Mar Pujals (AEE Institut Blancafort), Agustí Vilanova (UE La Garriga Hoquei), Sergi Garcia i Ismael Arévalo (CF Olímpic La Garriga), Laia López (Som Disset).

Empreses col·laboradores amb l’esport local: Fersix, Caprabo, Moya Advocats/Gescat, Iceland, Estabanell Energia i Disterri.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here