Els membres del Club Karate Nokachi que van assolir medalla juntament amb els seus entrenadors

El Club Karate Montornès va sumar 6 medalles mentre que el Club Karate Nokachi 3. Elena de Sande, del club de Les Franqueses del Vallès, va assolir l’única medalla d’or vallesana en una categoria, la de kumite -55 kg, en la qual Cristina Fernández i Wiam Koubis, ambdues de l’entitat del Baix Vallès, van completar el podi


Un total de 9 medalles van assolir Club Karate Montornès (6) i Club Karate Nokachi (3) el passat cap de setmana al Campionat de Catalunya sènior que es va celebrar a Esparreguera. L’única medalla d’or va ser per Elena de Sande, del club franquesí, en la categoria kumite -55 kg, amb podi plenament vallesà, i és que Cristina Fernández i Wiam Koubis, del CK Montornès, van quedar segona i tercera respectivament.

L’única medalla de plata dels clubs del Vallès Oriental va ser per Xavier Talavera, del CK Montornès, en la categoria Kata masculí. Per la seva part, van assolir la medalla de bronze: Aitor Pérez, del CK Montornès, en kata masculí; Estela González i Helena Ortiz del CK Montornès en kata femení; Marta de Sande, del Nokachi, en kumite femení -50kg i Noelia Balaguer, també de l’entitat de Les Franqueses, en la categoria kumite femení -68 kg.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here