Èlia Calvo, bronze al Campionat d’Espanya de Figures Júnior

0
2396
Calvo en el podi del campionat estatal

La sincronista del CN Granollers va assolir un meritori tercer lloc en el campionat estatal disputat a Madrid el passat 27 de novembre. El club granollerí va quedar subcampió d’Espanya per equips per darrera del Sincro Retiro i per davant del Kallipolis


Podi per al Club Natació Granollers al Campionat d’Espanya de Figures Infantil i Júnior, que va tenir lloc el passat 27 de novembre a Madrid. La sincronista Èlia Calvo es va penjar la medalla de bronze en la categoria júnior, després de sumar 72.6997 punts, compartint podi amb Irene Jimeno del Sincro Retiro (76.0450) i Elena Melian del Metropole (75.8979).

A banda de l’Èlia Calvo, sis sincronistes més del Club es van colar entre les 20 primeres de la classificació: Oriana Alejandra Carreras (11a), Clara Arboix (12a), Abril Conesa (15a), Júlia López (17a), Míriam Llovet (19a) i Mireia Hernández (20a). Una competició on hi van prendre part un total de 78 participants. En la classificació per clubs (amb 18 clubs participants), el CN Granollers es va alçar com a subcampió d’Espanya, per darrera del Sincro Retiro i per davant del Kallipolis.

En categoria infantil, amb 175 participants, tres nedadores del Club van ser les millor classificades: Mireia Hernández (6a), Judith Calvo (14a) i Gisela González (19a). Per Clubs, les infantils van fer el quart lloc, d’un total de 23 clubs participants.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here