L’atleta de Montornès del Vallès ha completat els 28 km de recorregut de la Trail amb un temps de 2 hores 38 minuts i 50 segons, traient 24 segons al segon classificat, Jaume Busquets. Gordón que recentment ha estat preseleccionada pel Campionat del Món de curses de muntanya per la selecció estatal, ha demostrat estar en un moment de forma espectacular. La prova ha tornat a ser un èxit d’organització en una matinal marcada pel bon temps i les bones temperatures

CONCERT


FOTO: Roger Correm

L’atleta de Salomon, Eli Gordón, va aconseguir ahir proclamar-se vencedora de la 7a edició de la Trail FemSui, que va tenir lloc ahir al matí amb sortida i arribada a Sant Antoni de Vilamajor. Gordón, que recentment ha estat preseleccionada pel Campionat del Món de curses de muntanya per la selecció estatal, va demostrar estar en un moment de forma espectacular i va completar els 28 km de recorregut de la Trail amb un temps de 2 hores, 38 minuts i 50 segons, traient 24 segons al segon classificat, Jaume Busquets. El tercer classificat de la general va ser Roger Tarrés d’Inverse (2h,39m,39s), mentre que el tercer de la categoria masculina i quart de la general va ser Francesc Rocabruna (2h,40m,16s). En categoria femenina, la segona va ser Leslie Mattera (3h,13m,52s) i va completar el podi la garriguenca Laura Vila (3h,26m,9s).

Consulta aquí la classificació

Amb un dia excepcional per córrer, prop de 200 corredors van prendre part a la sortida que va tenir lloc a Sant Antoni de Vilamajor amb dos possibles recorreguts, l’Exprés de 14 km i la Trail de 28 km. El recorregut circular de la Trail va portar els corredors per camins i corriols fins arribar al cim de El Sui (1.318m.) dins del Parc Natural del Montseny, passant per llocs característics de la zona com el Turó de Samon (1.267m) i l’ermita de Sant Elies (988 m), per acabar al parc de Can Sauleda, escenari d’arribada a Sant Antoni de Vilamajor. Una prova que trepitja els termes municipals de Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, Cànoves, Tagamanent i El Montseny.

FOTO: Roger Correm

La cursa Exprés de 14 km la va guanyar Martí Gutiérrez dels Montseny Maasais amb un temps de 57 minuts i 25 segons, seguit d’Oriol Juan (58m, 05s) i Lluís Barbé (59m,15s). En categoria femenina la vencedora va ser Olga Estellé (1h,17m,36s), Isabel Criach (1h,21m, 27s) va ser segona i va completar el podi Andrea Cladellas (1h,24m,16s). El recorregut va tenir 5 avituallaments líquids i/o sòlids pensats per satisfer les necessitats del corredor, més el de l’arribada, on els participants van rebre un més que merescut entrepà. Els corredors van doler destacar el tracte exquisit de l’organització com el nou traçat de la cursa Exprés, un recorregut molt maco per gaudir dels entorns de Sant Antoni de Vilamajor. CONCERT

Una prova que no seria possible sense la gran tasca del CEC Vilamajor, conjuntament amb diverses entitats de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor (Ajuntaments, entitats esportives, socials i culturals) que col·laboren activament en l’organització de la Trail FemSui, la FemSui eXprés així com també amb les curses infantils “Les Minis de Vilamajor“.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here