L’atleta vallesà va aconseguir el Campionat d’Espanya per clubs i també per relleus-parelles amb l’equip barceloní el 26 d’octubre, dos setmanes després d’haver guanyat  el ProTour FETRI, una competició també a nivell estatal.


L’atleta vallesà Jordi Relats segueix assolint fites amb l’equip Fasttriatlon. Si el passat 12 d’octubre va aconseguir ser campió de la primera edició del Protour FETRI, dues semanes després, el 26 d’octubre, va guanyar el Campionat d’Espanya per clubs i per relleus-parelles, que va tenir lloc a Sevilla, també amb l’equip barceloní.

Va ser el dissabte al matí quan es va celebrar Campionat d’Espanya per clubs, amb  distància superprint, i en el qual en cada eliminatòria eliminaven diversos corredors. Jordi Relats va poder arribar a la final que constava de 25 participants. A la final va fer una bona puntuació per l’equip que va proclamar-se campió d’Espanya per clubs.

Per la tarda es va celebrar el Campionat d’Espanya de relleus per parelles. ‘Chamo’ Díaz i Adrià Muñoz van sortir com a primera parella, Albert Parreño i Jordi Relats com a segona i Cesc Godoy i Aleix Domenech com a tercera. Tot i la caiguda de Parreño durant el matí, amb una fractura del radi, l’atleta barceloní va poder realitzar una bona cursa conjuntament amb Relats i la resta de parelles de l’equip, que van aconseguir el campionat estatal de relleus per parelles.

És la segona vegada que l’equip de Barcelona assoleix el doblet a l’estatal, com ja va fer el setembre del 2017 a la localitat andalusa de Pulpi. Amb aquestes dues victòries del Campionat d’Espanya, a més, l’equip Fasttriatlon va poder aconseguir el segon lloc en la classificació de la lliga estatal de Triatló per darrere dels Diablillos de Rivas de Madrid.

8 títols en 3 anys

Des que va fitxar per l’equip Fasttriatlon el novembre del 2016, procedent del Club Triatló Granollers, Jordi Relats no ha parat d’acumular campionats amb l’equip barceloní.  A banda d’haver guanyat diverses proves arreu del territori català amb Fasttriatlon, l’atleta de 38 anys pot presumir d’haver guanyat dues Copes del Rei, el 2017, i el maig del 2018,  i també dues modalitats del Campionat d’Espanya el 2017, el de relleus per parelles i el de ‘supersprint’ per clubs, fita que ha repetit enguany.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here