A Les Franqueses s’hi han fet les proves físiques, una xerrada a càrrec d’un col·legiat UEFA i LFP, i a la tarda s’hi faran formacions teòriques, mentre que a Cardedeu s’hi realitzaran xerrades destinades a anotadors-cronometradors i delegats federatius


Aquest cap de setmana té lloc al Vallès Oriental la primera activitat de la temporada del Comitè Català d’Àrbitres. Avui a Les Franqueses del Vallès se celebra l’activitat d’àrbitres, mentre que demà, a Cardedeu, serà el torn dels anotadors-cronometradors i delegats federatius.

La jornada de dissabte ha començat a la Zona Esportiva Municipal Corró d’Amunt, on els àrbitres han realitzat les proves físiques. Un cop finalitzades s’han desplaçat a la Sala de Can Ribes, també a Les Franqueses del Vallès, on han gaudit de la xerrada titulada “Preparació psicològica de l’àrbitre” a càrrec de Xavier Estrada Fernández, psicòleg i àrbitre UEFA i LFP. Després de dinar, ja per la tarda, serà el torn de totes les formacions teòriques.

Diumenge, al matí, la Sala Polivalent Tèxtil Rase Cardedeu acollirà la jornada d’inici de temporada destinada a anotadors-cronometradors i delegats federatius. La jornada constarà de diferents xerrades on es farà una valoració de la temporada anterior i s’explicaran objectius i directrius de cara a la que tot just està a punt de començar. A banda també es realitzaran formacions del funcionament del nou aplicatiu, així com de les noves Regles de joc.

Tot plegat, dues activitats d’inici de temporada per posar a punt a tot al col·lectiu arbitral de cara a la nova temporada que tot just acaba de començar.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here