El Triatló de l’Ametlla del Vallés manté la participació de la primera edició

0
1348

Albert Torres va revalidar el títol de l’any passat guanyant la prova en categoria masculina mentre que en categoria femenina la guanyadora va ser Laura Munné


32 corredors van prendre part diumenge al matí a la 2a edició del Triatló de l’Ametlla del Vallès, organitzada pel centre esportiu municipal Illa Activa i el Club de Triatló Triactiva, que va tenir la sortida i l’arribada al mateix centre esportiu. Una xifra que manté la participació de l’any passat, tot i que que enguany ha baixat notablement la participació dels relleus. “Encara hem de millorar la participació de les categories infantils. De cara a les properes edicions potenciarem la modalitat de Duatló i l’Aquatló per tal de facilitar la participació d’altres esportistes que així ens ho han demanat”, apuntava Sandra Jones, organitzadora.

El Triatló va ser SuperPrint, és a dir, va constar de 250 m de natació, a les piscines de l’Ametlla, 8 km de BTT i 3 km de running. Albert Torres va revalidar el títol de l’any passat guanyant la prova amb un temps de 37:35, seguit de Xavier Gispert 39:04 i Jaume Vallcorba 39:46. En categoria femenina, espectacular actuació de Laura Munné que va vèncer amb un temps de 44:30, seguida de d’Anna Caballer 49:36 i Gemma Macian 51:12.

El podi femení

“Aquest és un triatló molt peculiar, no només per ser la natació a la Piscina Municipal exterior de l’Ametlla del Vallès,  també perquè conviuen esportistes de nivell amb una gran majoria de persones que mai han fet un triatló; és realment gratificant veure com s’integren afavorint l’entrada de nous atletes en aquesta disciplina, ajudant-se i compartint experiències. Per a molts dels participants aquesta és l’entrada al món de les Triatlons i estem molt agraïts per la bona acollida que té la prova i sobretot per l’ambient que un cop més han creat”, destacava Jones.

El podi masculí

Un total de 12 voluntaris van col·laborar a la prova, estudiants de l’IES Lauro, treballadors del Centre Esportiu Illa Activa, integrants del Club Triactiva i també Policia Local i Protecció Civil.

Els primers classificats segons categoria van ser:

Relleus Marc Sala i Bernat Sala
Veterà Masculí Rafa Gómez
Veterà Femení Sarai Suñé
Senior Masculí Sergio Rodríguez
Sub 23 Femení Laura Munné
Sub 23 Masculí Ferran Serra
Junior Femení Anna Caballer
Cadet masculí Aleix Cintas
Duatló infantil Carles Gordillo

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here