El sènior masculí de l’AE Carles Vallbona jugarà a Primera Catalana

0
3108

El conjunt granollerí aprofita una plaça lliure per poder competir la propera temporada  a la categoria


Text:J.C / Foto: Xavier Solanas

L’equip sènior masculí de l’AE Carles Vallbona jugarà la propera temporada a Primera Catalana per primera vegada a la seva història. En anteriors etapes, quan el club s’anomenava Club Voleibol Granollers, l’entitat havia jugat a Primera Catalana i a Primera Nacional, però amb l’actual nom s’estrenarà enguany a la categoria.

Una de les grans novetats de l’equip serà el nou entrenador, Agustín Rodríguez, provinent de l’Illa Grau de Superlliga. A banda, quatre jugadors juvenils passaran a formar part del primer equip: Carles Solà, Miquel Altimira, Ivan Carrillo i Edi Ben-Zuma. Amb aquest equip, doncs, el club granollerí serà un dels únics de Catalunya que té totes les categories a Primera Catalana, tant en categoria masculina com femenina.

A banda de l’incorporació d’Agustín Rodríguez, Nati Serrano també arriba al club provinent de l’Illa Grau. Serrano entrenarà el sènior femení i el cadet masculí, un dels equips que l’entitat vol potenciar la propera temporada i que compta amb Marc Pascual, internacional aquest estiu amb la selecció espanyola. Així, amb aquests dos nous tècnics i la formació que han fet 2 entrenadors per obtenir el títol de màxim nivel nacional Nivell 3, Manel Torras i Mariona Casanovas, el club tindrà a la seva plantilla 4 entrenadors de la màxima categoria a nivell estatal.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here