Les de Carlos Segura van guanyar al Martinenc (3-1) i van assolir matemàticament la lliga i l’ascens quan queda una jornada per disputar-se. Les del Baix Montseny han completat una temporada per emmarcar, guanyant 24 dels 27 partits en joc, sent les segons màximes golejadores del grup amb 135 gols i les menys golejades amb només 8 dianes encaixades.


El sènior femení del CF Palautordera va aconseguir ahir al vespre el títol de lliga del grup 2 de la Primera Divisió i l’ascens matemàtic a Preferent gràcies a la victòria (3-1) davant el CF Martinenc. Les vallesanes van encarrilar el triomf al primer temps amb gols d’ Alba Roman (22′) i Carla Atienza (43′). A l’equador del segon temps, Meritxell Clupés va anotar la diana que assegurava la victòria i el títol de lliga per l’equip del Baix Montseny: “La clau de l’ascens sens dubte ha estat el grup, el treball en equip, el compromís, la dedicació, les ganes d’aprendre i millorar, són molt inconformistes i fins i tot volien entrenar els dies de festa. Destacaria l’increïble afany per superar-se. Són molt exigents però sobretot, una família dins i fora del camp”, destaca el tècnic Carlos Segura a la Jornada del Vallès.

Un ascens que és el premi al treball de tot l’equip i del cos tècnic, que han remat junts per assolir una fita històrica: “Vam agafar l’equip fa dues temporades i mitja en 13 posició i des del primer dia les jugadores només pensaven en millorar i en tot aquest temps no han parat de créixer. És marcaven objectius i etapes que anaven superant fins a aconseguir aquest meritori ascens i títol de lliga”, assegura Segura.

La temporada de les del Baix Montseny ha estat espectacular, assolint el liderat ben aviat, la 5a jornada i guanyant la lliga a una jornada d’acabar la competició, amb 6 punts de marge respecte el segon, la PBB La Roca.  L’equip ha desplegat un joc molt vistós, amb l’essència del joc combinatiu i la possessió de pilota, i amb una idea molt ofensiva pressionant sempre a totes a camp rival.

Un conjunt compacte, amb la majoria de jugadores que van acabar terceres l’any passat a la lliga, que ha estat el menys golejat dels dos grups de la Primera Divisió, amb només 8 dianes rebudes, i que en l’aspecte golejador també ha completat unes xifres espectaculars: 135 gols fins el moment. La màxima anotadora de l’equip ha tornat a ser Anna Subirana, amb 45 gols en 23 partits, seguida de Meritxell Clupés, amb 28 gols en 26 partits, i Carla Atienza, amb 12 gols en 24 partits.

Amb l’ascens a la butxaca, el CF Palautordera ja pot començar a pensar en la propera temporada a Preferent en la qual, un dels artífexs de l’ascens, Carlos Segura, seguirà dirigint des de la banqueta un equip que ha aconseguit fer campió.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here