El Caldes debutarà a La Torre Roja contra el CP Vilafranca

0
1329

El conjunt vallesà començarà la segona temporada a l’OK Lliga el 24 de setembre rebent el conjunt del Penedès


Marlon Càtedra

A falta de poc més d’un mes per l’inici de la pretemporada, el Club Hoquei Caldes ja coneix el calendari per la temporada 2016-17. El conjunt d’Eduard Candami iniciarà la segona temporada a la màxima categoria estatal amb la visita del CP Vilafranca. El conjunt del Penedès ha patit molts canvis aquest estiu, començant pel relleu a la banqueta on ha arribat Josep Lluís Delriu. La marxa de Jordi Garcia al Vendrell ha provocat la marxa de gran part del bloc, amb baixes tan importants com Rocasalbes o Marc Navarro. Per suplir les baixes, han arribat jugadors amb experiència a la categoria com Arellano o Marc Vázquez i joves talents com Marc Palau.

Els vallesans afrontaran la segona temporada consecutiva a l’OK Lliga amb la mateixa plantilla que la darrera, tret d’Humberto Mendes i Jasel Oller, que ham causat baixa, i el fitxatge de Pol Galbas, un jugador amb molta projecció. Així, Candami conserva el bloc que ja va donar molta guerra la darrera temporada i que enguany disputarà competició europea.

A partir de la segona jornada, els calderins començaran un ‘Tourmalet’ visitant la pista del Reus Deportiu. A partir d’aquí, enllaçaran Vic, Barça, Liceo i Vendrell, en només 20 dies. Amb la participació a la Copa CERS, el conjunt vallesà haurà de disputar més partits en la present temporada i comptarà amb un sénior menys que la darrera temporada, fet que donarà més protagonisme als juniors, que hauràn de fer un pas endavant.

El Caldes tancarà la temporada amb la visita del Lloret, el 3 de juny del 2017. Per aquestes dates, el quadre d’Eduard Candami voldrà tenir la feina feta i assegurar que seguirà a la millor lliga del món.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here