Amb la victòria de dissabte davant l’Hoquei Lloret, els d’Eduard Candami sumen 6 victòries en 7 partits i es col·loquen en una històrica segona posició


El Recam Làser Caldes segueix en estat de gràcia i dissabte va sumar una nova victòria a l’OK Lliga, la 6a de la temporada en només 7 partits. Els calderins van superar per 3-2 a l’Hoquei Lloret en un matx intens i disputat amb gols de Pol Galbas, Xavier Rovira i Ferran Rosa.  “Estem molt contents per la victòria i la dinàmica. Hem hagut de suar de valent per vèncer el Lloret, ja que sobretot al final ens ha apretat moltíssim. Tot i això, crec que hem fet una gran primera part en la qual haviem haver pogut matar el partit i l’equip ha treballat al màxim”, destacava el tècnic Eduard Candami després del matx.

Amb aquesta victòria els calderins es col·loquen en 2a posició havent sumat 18 punts de 21 possibles i aconseguint així el millor inici de temporada des que van pujar a OK Lliga fa 4 anys. “L’equip està amb confiança, la feina que estem fent és molt bona i volem seguir així”, apuntava Eduard Candami.

El proper rival dels vallesans serà el Sant Cugat, un dels quatre equips que encara no ha aconseguit guanyar en els primers 7 partits de competició. El matx es disputarà el proper dissabte a les 20,30 hores.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here