El conjunt calderi (9è) suma 5 jornades consecutives sense perdre i s’allunya a 3 punts del descens. La victòria davant del SHUM Maçanet, el passat cap de setmana, suposa la primera fora de casa. Ara, es veuran les cares amb l’Igualada (13è) que acumula 3 derrotes seguides


Marlon Càtedra / foto: Judit Estheo

Sense temps per gaudir de la victòria de dissabte a Maçanet, el Club Hoquei Caldes haurà de tornar a mostrar la seva millor versió per superar l’Igualada a la Torre Roja (21.30h). El partit corresponent a la primera jornada es disputarà després de que fos ajornat diverses vegades per la disputa del Mundial Sub-20 el passat mes de setembre. El partit suposarà una alegria o una tristesa pels equips abans de l’aturada de la competició el proper cap de setmana.

El conjunt calderí arriba en un moment dolç després de sumar la primera victòria fora de Caldes i encadenar 5 jornades consecutives sense conèixer la derrota. El Club Hoquei Caldes suma 2 victòries i 1 derrota a la Torre Roja. Amb 11 punts, els homes d’Eduard Candami es troben en una còmode 9a posició amb 3 punts de marge (1 partit menys) respecte el Cerceda. Pel que fa els visitants, arriben en un moment totalment diferent als calderins. Acumulen 3 derrotes consecutives després de caure contra el Noia, el SHUM i el Barça que els han fet caure fins 13a posició, amb només 1 punt de marge sobre el descens.

El conjunt dirigit per Cesc Monclús no ha patit gaires canvis respecte la temporada anterior que va quedar-se a un pas d’Europa. Aquest any han incorporat a Pol Galbas (Calafell) i Ferran López (Noia) i han vist com marxava Jassel Oller, precisament al Recam Làser Caldes. El bloc està liderat per Toni Baliu (9 gols en 8 jornades) internacional amb Espanya i màxim golejador de l’equip.

El Club Hoquei Caldes torna a tenir la possibilitat de guanyar a un rival directe per la salvació i allunyar-se 6 punts de les places de descens abans de l’aturada de l’OK Lliga. El partit tindrà lloc el pròxim dimarts 24 de novembre al pavelló de la Torre Roja de Caldes de Montbui.

Dades

Si el Caldes aconsegueix la victòria sumaria la tercera victòria consecutiva a la Torre Roja i li permetria arribar a l’aturada en 7a posició (+6 sobre el descens)

El conjunt d’Eduard Candami encadena 5 jornades seguides sense conèixer la derrota (Vic, 3-1) el passat 10 d’octubre.

Jassel Oller, ex de l’Igualada, ha marcat 4 gols en 8 partits amb un 3/3 en penals.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here