Merino participarà aquest cap de setmana al Cannes International Triathlon, un triatló de mitja distància a Côte d’Azur França, de 2.000 metres de natació, 107 km de bicicleta i 16 km de córrer


El triatleta Erik Merino, que competeix amb el Club Triatló Granollers, participarà aquest cap de setmana al “Cannes International Triathlon”, un triatló de mitja distància a Côte d’Azur, França. La sortida serà a les 8.00 hores del matí a la Bijou Plage, i els triatletes hauran de donar 2 voltes de natació al Mar Mediterrani per completar 2.000 metres.

A continuació, els participants hauran d’afrontar un circuit de 107 km amb 1.700 metres de desnivell positiu. La dificultat començarà al km 10 amb una pujada llarga de 10 km, seguit d’una successió de pujades i baixades fins al km 90. El darrer tram és una cursa a peu de 16 km amb 4 voltes de 4 km pel passeig marítim de Cannes. 

“Tinc moltes ganes de començar aquesta temporada, hem treballat molt bé tots els dies i els ritmes són bons. Espero poder lluitar pel top5 i demostrar tot el meu potencial”, apunta Merino, que és un dels principals favorits per a les posicions capdavanteres, però no ho tindrà gens fàcil perquè també hi participen atletes internacionals d’alt nivell, com Tim Don (actual recordman d’Ironman) o Cameron Wurf, entre altres.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here