Andreu Reyes, exjugador del primer equip i de diversos equips de la comarca serà el primer entrenador del conjunt garriguenc. El segon serà Borja Campillo, que porta més de 20 anys al club havent entrenat molts equips de futbol base de l’entitat i és coordinador de futbol 7. Per últim, Dani Beltran, també exjugador de l’entitat i entrenador de futbol base, serà el preparador físic


Després de molts anys amb Toni Cruz a la banqueta, la propera temporada el primer equip del CF Olímpic estrenarà nou entrenador i nou equip tècnic. El primer entrenador serà Andreu Reyes, exjugador del primer equip i de molts equips de la comarca, que ha penjat les botes aquesta temporada després d’haver jugat al filial del conjunt garriguenc. “Afronto el repte amb moltíssima il·lusió i ganes de començar a treballar sabent que el camí no serà fàcil, però personalment és tot un orgull poder dirigir aquest equip”, assegura Reyes, que va jugar al primer equip de l’entitat diverses temporades.

El seu segon serà Borja Campillo, que porta més de 20 anys a l’entitat, com a jugador i també com a entrenador de molts equips de base i actualment és el coordinador de futbol 7 del club. Completa el cos tècnic, Dani Beltran, que serà el preparador físic de l’equip. Beltran ha entrenat a totes les categories del club, des de pre-benjamí fins al segon equip en les 12 temporades que porta a l’entitat.

CONCERT

El nou cos tècnic aposta per la continuïtat de l’actual plantilla, amb les baixes de Carlos Granados, que s’ha retirat aquesta darrera temporada, i Jordi Sola, recentment fitxat pel CF Mollet, i incorporarà diversos jugadors de la base. Tanmateix, Reyes no descarta incorporar algun jugador que doni ‘punch’ ofensiu a l’equip, l’assignatura pendent aquesta darrera temporada.

El nou entrenador del CF Olímpic La Garriga no es vol marcar cap fita concreta: “L’objectiu és gaudir del dia a dia, de la pilota, del futbol, de cada entrenament i de cada partit; hem de ser competitius, tothom vol estar a dalt, hi ha molts factors que influeixen. El que volem és treballar i gaudir d’aquest esport que és el futbol”, assegura.

Sens dubte, però, el gran repte d’Andreu Reyes i el seu equip tècnic, que compta amb un equip jove, de qualitat i competitiu, serà lluitar per les primeres places. Per altra banda, avui el club ha anunciat que Miguel Berbel serà el tècnic del filial que competeix al grup 11 de Quarta Catalana.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here