El porter del conjunt vallesà ha rebut atacs verbals de caire racista en el matx que disputaven aquest vespre Ángel Ximénez Puente Genil i Fraikin BM Granollers i els col·legiats han decidit aturar el partit


Per desgràcia, no és la primera vegada que un jugador del BM Granollers ha de viure moments tan lamentables aquesta temporada. Va passar el 14 de novembre a la pista de l’Aula Valladolid i avui ha passat al pavelló Alcalde Miguel Salas de Puente Genil. Llavors la víctima dels patètics i lamentables insults racistes va ser la jugadora del KH7 BM Granollers Hatou Jabby; avui la víctima ha estat el porter del Fraikin BM Granollers César Almeida.

El porter brasiler s’ha queixat als col·legiats, la segona vegada que ha sentit els insults, i han decidit aturar el matx, moment en el qual els crits desafortunats contra Almeida han anat cessant, tot i que no ha estat de forma immediata. Tot i haver-hi prop de 800 persones al pavelló, el conjunt andalús ha anunciat que té identificats els causants de l’incident i que prendrà les mesures oportunes. “Era un pare i els seus fills i bastanta més gent”, ha apuntat Almeida a Catalunya Ràdio i ha afegit: “No ho entenc perquè atacs com aquests fomenten el racisme i és realment molt trist”.

Els companys d’equip d’Almeida han mostrat tot el suport amb el porter i s’han mostrat contundents contra aquesta mena d’actituts. “Es muy triste tener que parar un partido de Asobal por insultos racistas de 2 personas hacia nuestro portero. Tolerancia cero”, ha piulat el jugador del Fraikin, Marc Garcia, al seu compte de twitter. Molts altres jugadors de l’entitat vallesana també han mostrat el seu rebuig a l’acció: “Intolerable los insultos racistas escuchados hoy durante el partido en Puente Genil, #tolerancia0 #respect” ha escrit al seu compte de twitter Álex Márquez, un missatge molt semblant com el que han compartit la resta de companys.

Hatou Jabby, que va viure un atac verbal molt semblant, també ha volgut donar tot el seu suport al porter del conjunt vallesà: “Sigo sin comprender como pueden pasar cosas así en los pabellones… César sabes que tienes todo mi apoyo! #tolerancia0”, ha escrit a twitter la jugadora del primer equip femení del BM Granollers.

Tal com ha apuntat el mateix César Almeida als micròfons de Catalunya Ràdio, no és la primera vegada que rep atacs verbals de signe racista en un pavelló de l’estat espanyol, i és que quan defensava la porteria del Guadalajara ja va passar per una experiència similar.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here