El Palau d’Esports de Granollers es renova per acollir el Mundial d’handbol femení de 2021

0
245
El 2013 el Palau va acollir el Mundial d'handbol masculí

El Palau d’Esports de Granollers tindrà grades retràctils motoritzades i nou paviment, amb una inversió que supera els 700.000 euros


Primers treballs de substitució del paviment al Palau d’Esports de Granollers / Ajuntament de Granollers

Després d’acollir el Mundial d’handbol masculí el 2013, el Palau d’Esports de Granollers ha començat a ser renovat per ser la seu central del Mundial d’handbol femení, que s’ha de disputar el mes de desembre del 2021. Els primers treballs que es porten a terme són la substitució del paviment, homologat per a la pràctica de l’handbol, de material sintètic a la part superior i la resta de fusta. En aquest cas es preveu que els treballs durin sis setmanes i s’han adjudicat a Broker Kirol per 310.969,40 euros, IVA inclòs.

Alhora també es substituiran les grades retràctils del Palau d’Esports per unes de motoritzades. Les noves grades automatizades quedaran ocultes a sota del voladís de la graderia i l’espai que alliberin permetrà guanyar una nova pista d’handbol. Aquesta substitució es preveu dur a terme en el termini de 14 setmanes i ha estat adjudicada a l’empresa Mondo Ibérica per un preu de 399.787,36 euros, IVA inclòs.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here