Guardiola i Laporta, dos dels jugadors que van participar al partit / @JoanlaportaFCB

Exjugadors del Barça com Pep Guardiola o Roger Garcia, juntament amb diversos periodistes esportius i el mateix Joan Laporta, van disputar el passat divendres un partit en memòria de l’holandès


Tots els participants al partit / @JoanlaportaFCB

CONCERT

Era una tradició que havia instaurat des de feia molts anys i aquest passat divendres es va repetir en honor seu. Parlem de Johan Cruyff i el partit que va tenir lloc el passat divendres al camp Municipal d’Aiguafreda en el qual es van enfrontar un grup d’amics seus formats per exjugadors del Barça, que havia tingut a les seves ordres, com Pep Guardiola, Roger Garcia i Quique Àlvarez, entre altres, i diferents periodistes esportius, com Xavi Valls de TV3 i Ricard Torquemada de TV3 i Catalunya Ràdio. Un matx que també va disputar l’expresident blaugrana Joan Laporta, amb la presència de Txiki Begiristain i Juan Carlos Unzué, en el qual tots els protagonistes van voler recordar la figura de Johan Cruyff.

Joan Laporta saludant la viuda de Johan Cruyff/ @JoanlaportaFCB

Un matx que normalment es disputava a Aiguafreda però també s’havia disputat al camp d’El Montanyà, on el Barça havia entrenat pels partits de competició europea quan el dirigia Cruyff i on l’holandès tenia una residència des que va fitxar pel Barça com a jugador, el 1973. Al partit en memòria de Johan Cruyff hi va assistir la seva viuda, Danny Cruyff que no es va voler perdre com els seus amics organitzaven un partit en honor del que va ser el seu marit durant més de 50 anys. Anecdòticament, el camp Municipal d’Aiguafreda va ser el darrer en el qual l’holandès va disputar un partit de futbol, el 17 de juliol del 2015, 9 mesos abans que perdés la vida, el 24 de març del 2016 als 68 anys.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here