El marxador franquesí José Perales, campió d’Europa amb la selecció espanyola

0
1615

El vallesà es va penjar la medalla d’or per equips de 30 km en ruta de la categoria de majors de 45 anys en el Campionat d’Europa celebrat a Portugal


L’atleta de les Franqueses José Perales es va penjar la medalla d’or per equips en la categoria de majors de 45 anys en la cursa de 30 km de marxa en ruta del Campionat d’Europa de Veterans, que va tenir lloc el dissabte 21 de maig a Vila Real de Santo Antonio, a l’Algarve (Portugal).
 
Perales va contribuir amb el seu temps, 2 hores 52 minuts i 54 segons, a la victòria de la selecció espanyola d’aquesta categoria, juntament amb Leonardo Toro, de Badajoz, i José Antonio Aparicio, de València. Sumant les tres marques, l’equip va fer un temps total de 8 hores 25 minuts i 51 segons.
 
El marxador franquesí, a més, va quedar el 5è de la seva categoria i el 16è de la general absoluta. “Els entrenaments han donat els resultats que esperava. El que no esperava era entrar com a tercer finalista de l’equip a meta ni pujar al podi com a campió d’Europa”, va apuntar Perales. Aquest és el primer podi de l’atleta de les Franqueses en un europeu.
 
Els atletes que van participar en aquesta cursa van patir de valent, ja que va començar a les 5 de la tarda, una hora en què feia moltíssima calor. Perales va passar pel quilòmetre 20 en 1 h 52 min, i els darrers deu quilòmetres va haver de competir amb una targeta que li van mostrar els àrbitres. Amb tot, va aconseguir mantenir el ritme fins al final, arribant a la meta amb molt bones sensacions.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here