L’homenatjat ha col·locat la placa commemorativa,  situada a l’altura dels Gorchs de Les Franqueses, acompanyat d’amics, familiars, alcaldes i regidors


José Manuel Rodríguez, veí de Canovelles, ha rebut aquest migdia un homenatge per part de la Mitja amb la col·locació de la placa del quilòmetre 13 d’aquest clàssic de l’atletisme vallesà. Rodríguez destaca per la seva implicació amb l’atletisme i amb la prova des de fa anys, primer com a corredor i ara, com a dinamitzador dels entrenaments al seu municipi i com a gran col·laborador amb el món esportiu de Canovelles. Tant Joan Villuendas com Toni Cornellas, de l’AE La Mitja, han destacat la gran tasca per l’atletisme i l’esport que ha fet i fa Rodríguez i han apuntat la importància que té que a cada municipi hi hagi persones volcades a aquesta causa. 

La cerimònia s’ha celebrat als Gorchs, a les Franqueses, i hi han estat presents familiars, amics, representants de diversos clubs atlètics, els alcaldes de les Franqueses, Canovelles i Granollers, Francesc Colomé, Emili Cordero i Josep Mayoral i els regidors d’Esports de les Franqueses, Canovelles i la Garriga, Juan Antonio Corchado, Raquel Naveros i Joan Esteban.

Rodríguez ha estat el vuitè homenatjat per la Mitja amb un km de la prova amb el seu nom. El km 7 va ser dedicat a Alfred Codina, el km 8 a Roque Soto, el km 9 al doctor Germà Morlans, el km 10 a Joan Rocasalbas, el km 11 a Francesc Campaña, el km 12 a Toni de Arriba, i el km 17,14 a l’escriptora Núria Albó.

Els representants de la Mitja han aprofitat l’acte per anunciar que el proper homenatge, el km 14, es dedicarà a Margarita Arderiu, impulsora de diverses activitats solidàries a la comarca. 

La Mitja dedicarà el km 13 a José Manuel Rodríguez

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here