FOTO: Xavi Solanas

El conjunt dirigit per Robert Cuesta jugarà per primera vegada a la història del Club una competició europea contra l’equip del BNTU BelAZ Minsk Reg. de Bielorússia, al Palau d’Esports de Granollers, demà diumenge a les 19.30 hores.


El diumenge Granollers respirarà més handbol que mai. El sènior femení del BM Granollers disputarà per primera vegada a la seva història un partit de competició europea, concretament de la tercera ronda de la Challenge Cup. A dos quarts de vuit del vespre s’enfrontaran a un equip desconegut, com és el BNTU BelAZ Minsk Reg. de Bielorússia. Una fita històrica d’un equip que només porta 5 temporades, comptant la present, a la màxima categoria de l’handbol estatal.

L’equip de Robert Cuesta encara un doble partit on la tornada la jugaràn el dissabte que ve a Minsk. Actualment, l‘equip de Minsk, es troba en la segona posició de la seva lliga i té experiència en aquest tipus de partits. A les seves files compta amb cinc jugadores de la selecció absoluta de Bielorrússia i té una primera línia molt forta com comenta al vídeo el técnic del primer equip:

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here