Després de dos mesos sense competició per la disputa del Mundial d’Alemanya, el sènior femení del club granollerí torna a la competició al Palau d’Esports (dissabte, 17 hores)


Lluny queda el 18 de novembre quan el KH-7 BM Granollers va assaltar la pista del BM Villaverde per un contundent 23-36. Aquell va ser el darrer partit de lliga de les de Robert Cuesta abans de la parada, que ha estat de prop de 2 mesos, per la disputa del Mundial d’Alemanya, en el qual l’entrenador granollerí va formar part de l’equip tècnic del combinat estatal: “He après moltíssim, va ser una experiència molt positiva”, apunta Cuesta a ‘El 9 Nou’.

Amb l’experiència del Mundial ja a les esquenes del tècnic vallesà, el sènior femení que dirigeix ja fa dies que entrena a totes per preparar la tornada a la competició de lliga que serà aquest mateix dissabte davant el Màlaga al Palau d’Esports de Granollers. Un rival complicat per les granollerines, que ocupen la 8a posició amb 10 punts i tindran l’opció d’igualar el conjunt andalús a la taula, que és 10è amb només dos punts més. Les jugadores destacades del conjunt entrenat per Diego Carrasco són Macarena Gandulfo, Paula García i la catalana Emma Boada.

Un cop disputat el partit, al KH-7 BM Granollers encara li quedaran dues jornades per acabar la primera volta. El dia 20 tornaran a jugar al Palau davant l’Aula de Valladolid i el 27 tancaran la primera part de la competició a la difícil pista de l’Atlético Mecalia Guardés.

La dada

Tilda Matthijs amb 54 gols en 10 partits i Judith Vizuete amb 50 gols en 10 partits són, fins al moment, les màximes golejadores del KH-7 BM Granollers

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here