Les de Robert Cuesta, que van acabar la temporada en una meritòria 4a posició disputaran la Challenge Cup, un fet que converteix el BMG en el primer club català i espanyol en disputar competició europea en categoria masculina i femenina


El BM Granollers ha acceptat la proposta de participació a la Challenge Cup feta per la RFEBM a l’obtenir una plaça extra de participació en aquesta competició. Al ser el KH-7 l’equip a qui li corresponia per drets esportius adquirits -degut a la històrica 4a classificació a la Liga Guerreras Iberdrola-, la junta directiva del Club BM Granollers ha acceptat que el primer equip femení hi participi.

Aquesta fita, suposa l’enèssim fet històric del BM Granollers que, en la celebració del seu 75è aniversari es converteix també en el primer club català i espanyol en disputar competició europea en categoria masculina i femenina. S’emmarca també en l’impuls per l’esport femení que està desenvolupant el club, i que tindrà el seu màxim exponent en la celebració del Campionat Mundial d’Handbol Femení del 2021, esdeveniment en el qual la ciutat de Granollers també hi jugarà un paper important.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here