El conjunt de Robert Cuesta ha fitxat la primera línia brasilera Gabriela Romero, la portera Marta Mera i la francesa Jessie Lepère


El BM Granollers ha fitxat tres jugadores que formaran part de la plantilla del primer equip femení, el KH-7 BM Granollers, la temporada vinent. Es tracta de tres jugadores amb perfils diferents: Gabriela Romero, procedent de la Lliga Guerreras Iberdrola, Marta Mera, una jove portera formada al BMG, i Jessie Lepère, procedent de la segona lliga francesa.

Gabriela Romero: potència brasilera

La primera línia Gabriela Romero (1996), de la Prefeitura de Guarulhos (Brasil), té tres temporades d’experiència a la Lliga Guerreras Iberdrola, les dues primeres al Mecalia Atlético Guardés, i l’última a l’Helvetia Alcobendas. La jugadora dretana, que durant vuit anys va compartir vestidor amb Giulia Guarieiros a Pinheiros (Brasil), ha sigut internacional juvenil i júnior amb el combinat estatal del seu país d’orígen. Aquesta temporada ha marcat 47 gols i ha jugat en tots els partits de lliga.

Marta Mera: joventut vallesana

Després de ser una temporada a l’Handbol Sant Quirze, militant a Divisió d’Honor Plata i a les fases d’ascens a Divisió d’Honor, la portera formada al BM Granollers, Marta Mera (2000), torna al club. Mera va començar a jugar a handbol a Les Franqueses (2007-2014) i va arribar a les categories inferiors del BMG el 2015, fins a debutar amb el KH-7 el 2018. Amb només 18 anys, Mera ja ha debutat amb la Selecció Catalana Absoluta. Sumarà esforços amb una altra portera, també amb molta projecció, com és Nicole Wiggins (2001).

Jessie Lepère: tir exterior i experiència

La francesa Jessie Lepère serà, aquesta temporada, una de les jugadores més experimentades del KH-7: tot i que només té 23 anys, compta amb l’experiència d’haver jugat a la segona lliga francesa amb l’HBC Celles, i a la Challenge Cup, la temporada 2014/2015.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here