El vallesà, que forma part de la Selecció Catalana de pàdel, ha estat tres vegades sotscampió universitari de Catalunya de pàdel i dues vegades campió, l’any 2018 i el 2019


El garriguenc Ferran Insa, actual número 13 del rànquing absolut de pàdel de Catalunya i estudiant del doble grau de Dret i Administració i Direcció d’Empreses de la Universitat de Barcelona (UB), ha estat reconegut com el millor esportista universitari masculí de Catalunya. “Quan em van trucar per dir-me que enguany rebria la màxima distinció ha suposat un gran orgull a tots aquests anys de dedicació i esforç a la universitat. Estic molt content”, apuntava el vallesà a la web de la Federació Catalana de Pàdel.

L’acte de cloenda de la 34ª edició dels Campionats de Catalunya Universitaris (CCU) ha guardonat per primera vegada amb aquesta distinció al jugador vallesà que forma part de la selecció catalana masculina de pàdel. Durant els cinc anys d’universitat Ferran Insa ha estat tres vegades sotscampió universitari de Catalunya de pàdel i dues vegades campió, al 2018 i al 2019, fent parella aquests dos darrers cursos amb Enric Batalla.

L’acte de cloenda de la 34ª edició dels Campionats de Catalunya Universitaris -celebrat a la Universitat de Barcelona el passat dimecres- va estar presidida pel rector de la UB, Joan Elias, i també va disposar de la presència del director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here