El membre del club Triatló Granollers va conquerir de nou el títol europeu de la seva categoria, Màster-40, de forma brillant, aconseguint la tercera posició, de la classificació general. Per la seva part, el també vallesà Santi Ribot va repetir el quart lloc de l’any passat en categoria màster-50


CONCERTEls esportistes vallesans i membres del Club Triatló Granollers, David Malagón i Santi Ribot, han tornat a completar una extraordinària actuació en els Campionats d’Europa de la modalitat de Duatló-Muntanya-cros, celebrats el passat dimarts 2 de juliol a la població de Sovata, a la regió romanesa de Transilvània. Malagón va revalidar el títol Europeu assolit el 2018 en categoria màster-40 i Santi Ribot va repetir també la 4a posició en màster-50 de l’any passat.
 
Una prova que consistia en 7 km inicials de trail running, 20 km de BTT i 3,5 km més de cursa a peu fins arribar a meta, amb forts desnivells i amb trams tècnics, el voltant del llac Ursu. Les altes temperatures van ser un handicap pels més de 200 participants, de totes les categories, i de més de 30 nacionalitats que van iniciar la cursa en sortida única.
El garriguenc David Malagón va conquerir de nou el títol europeu de la seva categoria màster-40, de forma brillant, aconseguint la tercera posició, de la classificació general, amb un crono de 1’50″36h, només superat per l’italià Cucco Gianfranco i el belga, Sels Lander -tots dos de la categoria Sub-23-. La fita del vallesà va ser extraordinària i és que va ser el millor representant de la delegació estatal superant també els dos representants de la selecció espanyola en la categoria elit.
 
Per la seva banda, Santi Ribot, va fer una cursa de menys a més, quedant endarrerit en el primer sector de 7Km de Trail-run, però realitzant una gran remuntada al tram de BTT i situant-se en tercera posició (Màster-50) a l’última de les quatre voltes del duríssim sector ciclista. Finalment en l’última transició de cursa a peu de 3’5km molt tècnics, l’anglès Paul Spowage va atrapar i superar Ribot, en l’últim km. Tot i això, el de l’Ametlla del Vallès va signar i repetir una notable quarta posició com a l’europeu del 2018 a Eivissa.  CONCERT
David Malagón i Santi Ribot, al top-10 europeu de Duatló de carretera
Abans de la prova de Duatló de Muntanya-cros, principal objectiu dels esportistes vallesans, i com a tràmit i preparació, van competir també en la modalitat de Duatló de Carretera, el diumenge 30 de juny a Targo-Mures (Romania), aconseguint entrar dins de el Top-10 continental, amb un meritori cinquè lloc per Malagón i una novena posició per Santi Ribot.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here