El filial del Parets, l’únic equip invicte del futbol vallesà

0
753
FOTO: CF Parets

El Parets B ha arrassat al grup 6 de Quarta Catalana en la seva primera temporada d’existència guanyant els 20 partits que ha disputat abans que la competició s’aturés per la crisi del Coronavirus


És un dels equips de la comarca pendents de la decisió de la Federació Catalana de Futbol pel que fa als ascensos després d’haver suspès i donat per finalitzades les competicions fruit del Coronavirus. Parlem del CF Parets B, dirigit per Àlex Rodríguez i Javi López i que en la seva primera temporada d’existència ha arrassat a Quarta Catalana.

El filial del CF Parets va guanyar els 20 partits que havia disputat sent l’únic equip de tot el futbol vallesà invicte, i abans de l’aturada era líder destacat del grup 6 de Quarta Catalana, amb 60 punts i amb un balanç brillant de 82 gols a favor i només 5 en contra. Un equip molt jove amb jugadors que ja es coneixien a la perfecció per haver jugat plegats en les categories de base i que, en la major part, debutaven en la categoria sènior. A principis de temporada ja van ser notícia per haver aconseguit mantenir la porteria a 0 durant 11 jornades, i ara esperen la decisió de la FCF d’assolir un ascens que s’han guanyat sobre el terreny de joc.

En cas d’ascens, el més probable és que el conjunt paretà jugui la propera temporada al grup 9 de Tercera Catalana, el qual el primer equip va jugar la temporada 2016-2017 abans d’assolir l’ascens a Segona Catalana amb David Parra al capdavant de l’equip.

LA DADAGuillem Ruiz amb 17 gols en 16 partits i Guillem Arandilla amb 15 gols en 19 partits han estat els màxims golejadors del Parets B

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here